Tove Kofoed

Tove Kofoed opdagede i 1989 meditationens verden og den positive virkning, det fik på hende. Hun fandt ud af, at der er mange måder at meditere på og ikke mindst, at det ikke er nødvendigt at meditere på en bestemt måde i flere timer om dagen for at komme ind til sin egen ro og nyde godt af det i form af overblik og overskud i hverdagen.

For netop det, at meditation ikke nødvendigvis skal være højtideligt og forbundet med ritualer mm., men derimod kan være helt nede på jorden og for alle, har altid været vigtigt for Tove, ligesom hun også anser humor for en af de vigtigste bestanddele i livet.

Efter to års daglig meditationspraksis og nogle kurser i personlig udvikling blev det vigtigt for Tove at videregive dette. I 1991 startede hun derfor sit liv som videreformidler af meditation med at indtale personlige meditationer, og i 1996 begyndte hun at undervise meditation med det formål, at kursisterne efter endt kursus skulle blive i stand til at meditere hvor og når som helst og i det tidsrum den enkelte havde til rådighed i sin hverdag.

Siden 1989 har Tove udover sin daglige meditationspraksis undervejs hentet viden og inspiration på forskellige kurser indenfor meditation og selvudvikling bl.a. hos en tibetansk lama samt gennem bøger, artikler o. lign.

I 2007 introducerede hun Fyraftensmeditation, en time med guidet meditation og gode råd til deltagerne. Alle kunne deltage uanset forudsætninger. Dette har været og er en stor succes nu i form af WALK-IN meditation (med det samme indhold).

Ud over Indre Ro har Tove desuden haft ansvaret for meditationsdelen i firmaet Peace2mind, der tilbyder Sindsro og meditation til virksomheder, ligesom hun også arbejder som clairvoyant, terapeut, underviser og brevkasseredaktør.

Af Toves udgivelser kan nævnes:
”Livets håndbog” – en selvudviklingsbog – Aschehougs forlag
”Ind til dig” – en meditations-cd – Fønix musik

Derudover har Tove skrevet to bøger med sin mand Steen Kofoed, deltaget i alle sæsoner af dokumentarserien Fornemmelse for mord samt givet interviews til diverse ugeblade, aviser og radio.

Andre erfaringer har Tove fra redaktørjobs og sin tid som folkeskolelærer.